Akciós termékek
 Prime Whey 2kg
18,990.00Ft 13,999.00Ft
1.M.R
10,900.00Ft 7,990.00Ft
A(z) 1 értékelése alapján.
1.M.R Vortex 150g
10,900.00Ft 8,500.00Ft
A(z) 1 értékelése alapján.
100% Casein 1800gr.
19,900.00Ft 16,900.00Ft
100% Casein Protein 907gr.
10,990.00Ft 10,500.00Ft
Legnépszerűbb termékek

Mass Tech Performance Series 3,2kg

Mass Tech Performance Series 3,2kg
Gyártó: MUSCLETECH
Cikkszám: MUSCLETECH
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 16,990.00Ft

Lehetséges választások


* Íz:

Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás

A MÉRET SZÁMÍT!
 
Nézzünk szembe a tényekkel, a méret számít! Széles vállak, óriási karok, ágyúgolyószerű vállak, telt mellkas, erőteljes lábak... ez mutatja meg, hogy testépítők vagyunk és ez az ami az embereket lenyűgözi. Minden keményen edző testépítő olyan formulát keres, amelynek segítségével áttörheti a korlátokat! Nos, nem számít, mióta rekedtél meg, milyen nehezen is vagy képes izmot magadra pakolni, megérkezett az az eszköz, ami eltakarítja az akadályokat! Úgy neveztük el, hogy MASS-TECH! A MASS-TECH a tökéletes testépítő formula, melynek segítségével a kőkemény edzések nem céltalan és gyötrelmes részei lesznek mindennapjaidnak, hanem olyan ütemű fejlődést szolgálnak, melyet korábban sohasem tapasztaltál!
 
 
KEZDJ EL NÖVEKEDNI!
 
A MASS-TECH egy ízletes, magas fehérjetartalmú tömegnövelő formula, a legmagasabb biológiai értékű fehérjék, szénhidrátok és egészséges zsírok keveréke! A MASS-TECH tápanyagprofilja tökéletes azon testépítők és egyéb sportolók számára, nagyobb izmokra és erőre vágynak anélkül, hogy eközben zsírt halmoznának fel!


 
A MASS-TECH minden egyes adagja, emellett 45 gramm extra-magas minőségű fehérjét, 150 gramm szénhidrátot és 5 gramm rostot szolgáltat.
 
Napi két adagja sovány tejjel fogyasztva 2000 minőségi kalóriával támogatja a nagyobb izmokért folytatott harcot! A formulát a MASS-PRO szabadalommal védett mátrixszal tettük tökéletessé, mely olyan speciális anabolikus koofaktorok keveréke, melyek garantálják a MASS-TECH hatékonyságát és a minden eddigit felülmúló száraz izomtömeg növekedést!


 
A MASS-TECH kifejlesztésének egyetlen egyszerű célja az volt, hogy segítségével hihetetlen mennyiségű IZMOT pakolj magadra! Ez a tökéletes tömegnövelő formula! Tedd mindennapjaid részéve és törd át a korlátokat!
 
 
 
A TÖKÉLETES TÖMEGNÖVELŐ FORMULA
 
Egy 8 hetes kutatás során az étrend a testépítő étrend 2,000 kalóriás kiegészítését vizsgálták (pontosan az a mennyiség, amennyit a Mass-Tech napi 2 sovány tejben elkevert adagja tartalmaz). Az alanyok a kiegészítőn kívül 2,300 kalóriás étrendet követtek és standardizált edzésprogramot. Az alanyok átlagosan 6,2 font (~2,8kg) tiszta izmot szedtek fel, ami 100 %-kal több, mint a kiegészítést nem fogyasztó kontroll csoport esetén mért érték!
 
 
 
Hogy tested anabolikus állapotba taszítsd, többre van szükséged, mint jól összeállított étrend és kemény edzések. Ezt a pluszt adja meg a Mass-Tech, a világ legerőteljesebb tömegnövelő formulája
 
A MuscleTech kutatócsoportja a humán-fiziológia vezető szakembereivel azért dolgozott, hogy valami egyedülálló alkosson. Nem kötöttünk kompromisszumokat és nem voltuk elégedettek mindaddig, míg tökéletesen biztosak nem lehettünk abban, hogy valami igazán nagyot és erő teljeset alkottunk!
 
 
 
A klinikai kutatások során a MASS-TECH napi két adagjának megfelelő tápanyagmennyiséggel történő kiegészítés, súlyzós edzéssel kombinálva 2,8 kg-os izomtömegnövekedést eredményezett (100 %-kal több, mint a kontroll csoportban)! Miközben az alanyok mellkas-körfogata 3 cm-rel, kar-körfogata pedig 1,3 cm-rel növekedett!
 
 
Egy másik kutatás során a Mass-Tech egy adagjának megfelelő fehérjemennyiség 68 %-kal fokozta a fehérjeszintézis mértékét!
 
 
A MASS-TECH tökéletes eszközt kínál a növekedés biztosításához szükséges plusz tápanyagmennyiség bevitelére. Ez egy tudományos kutatások és klinikai tesztelések segítségével összeállított formula, más mint bármi amit valaha is próbáltál.
 
Tudjuk, hogy az íz is egy döntő szempont! Így a MASS-TECH megalkotása ez is egy kiemelt fontosságot élvezett! A MASS-TECH ínycsiklandóan finom, olyan mintha egy tejshake-t fogyasztanál!
 

Adagolás: Keverj el 5 adagolókanál Mass Tech-t 4-6 dl vízben vagy sovány tejben. Fogyassz egy adagot közvetlenül felkelés után és vagy edzés után, valamint bármikor, amikor minõségi tápanyagra van szükséged.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Készítette: OpenCart Magyarország
Nutrition Outlet © 2022