Akciós termékek
 Prime Whey 2kg
18,990.00Ft 13,999.00Ft
1.M.R
10,900.00Ft 7,990.00Ft
A(z) 1 értékelése alapján.
1.M.R Vortex 150g
10,900.00Ft 8,500.00Ft
A(z) 1 értékelése alapján.
100% Casein 1800gr.
19,900.00Ft 16,900.00Ft
100% Casein Protein 907gr.
10,990.00Ft 10,500.00Ft
Legnépszerűbb termékek
Animal Pak 44 csomag
21,500.00Ft 19,990.00Ft
A(z) 2 értékelése alapján.
Megabol Inh-AR 3G   60 kaps.
4,990.00Ft 3,990.00Ft
A(z) 2 értékelése alapján.
6Pak Milky Whey Shake 1,8kg
16,990.00Ft 14,990.00Ft
A(z) 2 értékelése alapján.

Vitakic Hardcore 150 kapsz.

Vitakic Hardcore 150 kapsz.
Gyártó: MUSCLETECH
Cikkszám: MUSCLETECH
Készlet információ: Raktáron kívül
Fogyasztói ár: 10,500.00Ft 8,600.00Ft
Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás

Egy izmos test építése sok szempontból hasonló egy ház építéséhez. Mindkettő az alapokkal kezdődik. Ha gránit kemény izmokkal akarod beborítani tested, akkor gondoskodnod kell minden alapvető tápanyag iránti igény kielégítéséről. A legtöbbünk számára ez nagy mennyiségű extra-magas minőségű fehérjét és szénhidrátot jelent, esszenciális zsírsavakkal kiegészítve. Az alapok azonban mélyebbre vezetnek! Az alapok egy a mikor-tápanyagok tökéletes kombinációját adó multivitamin komplexszel kezdődnek.
 
Számtalan testépítő becsüli alá e tápanyagok fontosságát, e kiegészítők anabolikus és izomépítő hatását. Túl egyszerű és túl magától értetődő ahhoz, hogy felkapjuk a fejünket...ám legalább ennyire alapvető!
 
Ez az amit az Anabolic VITAKIC biztosít...ám ennél sokkal többet is tehet érted!
Az Anabolic VITAKIC nem egy újabb multivitamin és ásványi-anyag formula, hanem a tökéletes testépítő multivitamin és mikro-tápanyag komplex! A legfontosabb esszenciális és anabolikus izomépítő hatóanyagok precíz nanopartikulált mátrixa. Nem csupán tökéletesen lefedi a mikrotápany szükségleted, de kőkemény izmok építésére kényszeríti tested, méghozzá rekord sebességgel!
 
Tudod, hogy egy jó multivitamin kiegészítő napi szintű alkalmazására mindenkinek szüksége van. De a testépítés egy egészen más történet! Ezért alkottuk meg az Anabolic VITAKIC-t! Egyedülálló hatóanyag-komplexe speciálisan testépítők számára került kifejlesztésre. A VITAKIC biztosít minden olyan mikro-tápanyagot, mely szervezeted optimális működéséhez szükséges. Kulcsösszetevői segítenek a szabadgyökök semlegesítésében, az oxidatív-stressz csökkentésében. Emellett pedig olyan összetevők teszik tökéletessé, melyek beindítják és mozgásban tartják az izomépítés gépezetét, megteremtik azt a tökéletes anabolikus környezetet ami céljaid eléréséhez szükséges!
Az Anabolic VITAKIC egyszerre fedezi a mikro-tápanyagok iránti szükségleted és látja el tested olyan összetevőkkel, melyek folyamatos izomnövekedést garantálnak. Az Anabolic VITAKIC több mint 100 mikro-tápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keveréke, egy felsőbbrendű formula, egy új standard a testépítő multivitaminok területén. Olyan IFBB profi testépítők döntöttek az Anabolic VITAKIC mellett, mint Jay Cutler, Dexter Jackson és David Henry!
A TESTÉPÍTÉS TUDOMÁNYA ÖRÖKRE MEGVÁLTOZOTT!
 
Hosszú évek kutató munkája, klinikai fejlesztések és tesztelések sora, a legfejlettebb technológia és hatóanyagok kombinációjaként végül megszületett a világ első számú mikro-tápanyag komplexe! Ha gyorsabb növekedést, hatékonyabb edzéseket és nagyobb teljesítményt akarsz akkor nem csupán egy multivitamin készítményre van szükséged, hanem egy felsőbbrendű speciálisan a testépítő szervezetre adaptált formulára, a tökéletes mikro-tápanyag komplexre - Ez az Anabolic VITAKIC! Mint hardcore testépítő nap, mint nap a határokat feszegeted! Minden lehetséges eszközt felhasználsz, hogy nagyobbá és erősebbé válj! Úgy edzel, mint egy démon, miközben sok száz gramm proteinnel táplálod a fejlődés tüzét. De a fejlődésed messze elmarad attól amilyen lehetne...amilyen lehetnél. Tudni akarod miért?
A válasz egyszerű: a tested biokémiai folyamatai nem a maximumon pörögnek!
Eltérő felépítésük és funkciójuk nyomán, a különböző mikro-tápanyagok nélkülözhetetlen elemek a szervezet optimális működéséhez és a maximális teljesítményhez. Természetesen a MuscleTech kutatói tudják ezt!  E probléma orvoslására alkották meg az Anabolic VITAKIC-t, több mint 100 mikro-tápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keverékét. Egy olyan speciális mikro-tápanyag komplexet mely maximális fordulatszámra kapcsolja az anabolizmus gépezetét! Nem csupán fedezi a szervezet mikro-tápanyag szükségletét és megadja mindazt, ami nélkülözhetetlen a tested optimális működéséhez, de speciális hatóanyagmátrixa e folyamatot a létező hatékonyabbá teszi!
 
Az Anabolic VITAKIC-t 7 szabadalommal védett keverék és egy speciális gyógyszerészeti transzport technológia teszi a Világ Elsőszámú Izomépítő Mikro-tápanyag Komplexévé! A táplék-kiegészítő ipar vezető kutatói hosszú éveken át vizsgálták az Anabolic VITAKIC kulcsösszetevőinek hatékonyságát. A MuscleTech laboratóriumaiban tesztelések és klinikai vizsgálatok sorát folytatták le és elemezték ki, hogy egy megdönthetetlen kiegészítőt alkossanak, egy új standardot állítsanak fel. E fejlesztés eredménye lett az Anabolic VITAKIC, egy olyan forradalmi áttörés, ami átírja a testépítés jövőjét.
 
 
 
Gyakran feltett kérdések
 
Mi az az Anabolic VITAKIC?

Anabolic VITAKIC egy egyedülálló innovatív fejlesztés, a tökéletes testépítő multivitamin, mely nem csupán tökéletesen lefedi a mikrotápany szükségleted, de kőkemény izmok építésére kényszeríti tested, méghozzá rekord sebességgel! 7 szabadalommal védett keverék és egy speciális gyógyszerészeti transzport technológia teszi a Világ Elsőszámú Izomépítő Mikro-tápanyag Komplexévé!
Mi van az Anabolic VITAKIC-ben?

Az Anabolic VITAKIC-t, több mint 100 mikro-tápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keveréke.
 
Egy olyan speciális mikro-tápanyag komplexet mely maximális fordulatszámra kapcsolja és folyamatosan mozgásban tartja az anabolizmus gépezetét!
Alkalmaz az Anabolic VITAKIC bármiféle transzport technológiát?

Természetesen! Az Anabolic VITAKIC-t egy speciális gyógyszerészeti transzport technológia teszi tökéletessé. A nanopartikuláció egy olyan technológiai eljárás, melynek során az átlagos részecskeméretet mikroszkópikus méretűre csökkentjük, a tökéletes oldhatóság és felszívódás érdekében. A Team MuscleTech kutatói a terület vezető szakembereivel dolgoztak együtt az elérhető legoptimálisabb részecskeméret és a létező legtökéletesebb felszívódású formula kifejlesztése érdekében. Az eredmény több mint 8,800 százalékkal kisebb az átlagos részecske méret, mely garantálja az azonnali felszívódást és tökéletes hasznosulást.
 

Adagolás:
Fogyassz napi 1 adag (5 kapszula) Anabolic VITAKIC-t, lehetõség szerint a reggeli étkezéssel.
Ne fogyassz napi 5 kapszulánál többet 24 órán belül, és figyelmesen olvasd el a termék tájékoztatót a használat megkezdése elõtt!

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Készítette: OpenCart Magyarország
Nutrition Outlet © 2023